Weekend, terrasjes en een nieuwe hotspot!

Oh yeah! Het terrassen seizoen is weer aangebroken, wat een weer vandaag! En uiteraard was ik deze vrijdag middag op een Rotterdams terras te vinden!

Zodra ik klaar was met school kwam mijn vriend mij vergezellen en liepen we samen naar de Rotterdamse Oude Haven. Hier hebben we een uur in het zonnetje hebben vertoeft, één drankje gedronken (we moesten helaas best lang wachten) en weer opgestapt. Met ‘een ander terrasje, dat is ook wel eens leuk’ in onze gedachte.

Bokaal
En zo kwamen wij uit bij Bokaal. Ik heb er van gehoord, maar ik was er nog nooit geweest. Bokaal zit in de Pannekoekstraat in Rotterdam, vlak achter de Binnerotte. Het is een levendig bierlokaal waar allerlei lekkere biertjes, wijntjes en hapjes te verkrijgen zijn! En dit was voor ons vandaag de plek om iets nieuws te ontdekken en ons terras seizoen te openen.

Puntzak en smeersels
Mannetje lief had honger en ging vandaag voor een broodje warm vlees en een puntzak frites met huisgemaakte mayonaise. Vrouwtje lief (ik dus) had niet heel veel trek dus bestelde een broodje met smeersels (aïoli, kruidenboter en smeerbare chorizo) Dit was echt… YUMMMmm…
Maar ook de locatie is prima. Het is geen doorloopweg, maar rustig, intiem en gezellig. Echt zo’n plek waar alleen diegene komen die het kennen, en waarderen. Daarnaast was ook de bediening vlot, gezellig en toegankelijk en de prijzen zijn ook voor mij als student goed te doen.
Brood bij Bokaal LR

Hotspot!
Bokaal is zeker een nieuwe hotspot voor mij, waar je mij in tussenuren vaak zal zien werken. Maar voor de namiddag, terrasmiddag en gezellige vriendenavondjes om een lekker drankje, kaasje of andere delicatesses.
Bepps eline bij Bokaal

Ook leuk!
Morgen is trouwens de terras opening van Witte de Withplein in Rotterdam! Met hapjes, drankjes en muziek wordt het nieuwe terras seizoen ingeluid. De afgelopen weken zijn alle banken, stoelen, loungezitjes en kussens weer uit de opslag gehaald en afgestoft en is het leukste horecaplein van Rotterdam weer klaar voor een heerlijk seizoen in de zon.
Super tof en ik ben zeker weten aanwezig om het terras seizoen van 2015 in te luiden!

Wat heb jij vandaag gedaan met dit heerlijke weer? Of heb jij nog leuke hotspot tips voor de zomer? Let me know!
XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *