WINNEN! 2x Springtouwen van sportoutfit.nl

De paasbrunches zijn weer geweest, nu is het tijd om ze er weer af te sporten! Wie wil en nu niet sportief en strak de zomer in?! ūüėČ

Heb je geen zin, tijd of geld voor een sportschool? Dan heb ik een leuk sportief alternatief voor jou! Touwtje springen! Met een springtouw maak je sporten echt leuk. Als klein meisje kon ik het de hele dag doen. En met een springtouw als sportief hulpmiddel kunnen heel wat extra calorietjes verbrandt worden.Springtouw winactie

En nu mag ik in samenwerking met sportoutfit.nl twee springtouwen weggeven! Wil je weten hoe? Lees dan snel verder.

Touwtje springen is goed voor je lichaam!
Co√∂rdinatie en uithoudingsvermogen zijn twee belangrijke dingen die je verbeterd door touwtje springen. Je wordt er leniger en sterker van en daarbij krijgen je hart en longen een echte boost! De stofwisseling van je lichaam schiet omhoog en je verbrandt gemiddeld 120 calorie√ęn in een kwartier!

Ik heb het vanmiddag in het zonnetje uitgeprobeerd, en het is echt een leuke manier om fit te blijven!Springtouw uitproberen Bepps

Zo maak je kans
Dus waar wacht je nog op? Volg mij op Facebook en Instagram en laat daar onder de foto van dit bericht, of hier op mijn blog, weten waarom jij dit springtouw graag wilt hebben. En misschien heb je zelf nog leuke tips voor sporten met een springtouw!
Twee springtouw winactie

Deze winactie loopt tot vrijdag 24 april, dan maak ik de twee sportieve winnaars bekend! De winnaressen krijgen rond die datum een berichtje van mij. Mocht zij binnen 3 dagen geen reacties hebben gestuurd dan ben ik genoodzaakt om een andere winnares uit te kiezen.

P.S. ¬†Bij Sportoutfit.nl heb je toffe¬†sportlooks,¬†outfits en¬†sport items zoals deze ‘This could be Vodka’ bidon! Deze heb ik zojuist besteld!

 

This could be vodka bidon

 

En de winnaars zijn bekend! Congrats Roxy van Beijeren en Fenna Statz; jullie zijn de nieuwe sportieve eigenaren van deze gloednieuwe springtouwen van sportoutfit.nl. Veel springplezier!

Heb jij nog leuke en sportieve springtouwtips? Let me know!
XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *